logo    
     
   
     
 

 

 

Nieuwsbrief

Krijg als eerste de beste aanbiedingen

 

Beschikbaar in de App Store

Boek een huurauto rechtstreeks met uw telefoon

 

Autoverhuur Den Bosch

Startpagina > Autoverhuur Nederland > Den Bosch

 

Vergelijk autohuur tarieven

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Den Bosch zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

 

Vergelijk 950 aanbieders en spaar tot 50%

 

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

24-uur klantendienst

 

 

Den Bosch mini-gids

Autoverhuur Den Bosch

Autohuur Den Bosch

Hertogenbosch of Bosch als de stad is ook bekend, ligt ten zuiden van de rivier de Maas aan de Zuid-Willemsvaart ligt. Het ligt ten zuidoosten van Rotterdam en ten noorden van Eindhoven .33.000 wonen in het centrum van de stad, terwijl de buitenwijken zijn het volk van de stad in de provincie Noord-Brabant in het 180.000 inwoners.

 

Den Bosch is een van de oudste steden van Nederland. Opgericht in de 1100S. St. Jan's kathedraal werd gebouwd in de jaren 1300 en is in gotische stijl. Het heeft een femskipet basiliek met een rijk versierde gevel en het doopvont van koper. De Boosch heeft English oudste stenen gebouw, Moorian, uit de 1300s, die staat in de markt en is de thuisbasis van toeristische informatie. De stad stadhuis, Stadshuis, de gevel uit 1640. Andere bezienswaardigheden zijn onder meer de bisschop Museum van Kunst en Kerk Art Museum in de Citadel.

 

Eindhoven Airport ligt op 16 kilometer van het centrum Hertogenbosch.

 
     
 

Auto huren

Informatie

Ondersteuning

Volg ons

Meest bezocht