logo    
     
   
     
 

 

 

Nieuwsbrief

Krijg als eerste de beste aanbiedingen

 

Beschikbaar in de App Store

Boek een huurauto rechtstreeks met uw telefoon

 

Autoverhuur Djerba

Startpagina > Autoverhuur Tunesiƫ > Djerba

 

Vergelijk autohuur tarieven

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Djerba zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

 

Vergelijk 950 aanbieders en spaar tot 50%

 

Gegarandeerd lage prijzen

Onbeperkt aantal kilometers

Inclusief verzekering en heffingen

Geen creditcardkosten

Geen verborgen vergoedingen

24-uur klantendienst

 

 

Djerba mini-gids

Autoverhuur Djerba

Autohuur Djerba

Djerba is gelegen net buiten Tunesië zuidkust.Het eiland ligt in de Golf van Gabès, behorende tot de Middellandse Zee. De grootste stad en hoofdstad Houmt Souk waar woont ongeveer 60 000 (2007) en ligt aan de noordkant van het eiland. Djerba is het grootste eiland in Noord-Afrika met een bevolking van ca. 145 000 (geen jaar referentie). In de Odyssee legende zegt dat de figuur van Odysseus Djerba bezocht, tot 300 ADKr. noemden het eiland Meninx.

 

Djerba is een van de meest vruchtbare gebieden van de Middellandse Zee, en de groene zee en lange stranden zijn te helpen om toeristen te trekken. Door zijn lange geschiedenis, er zijn veel ruïnes en bezienswaardigheden op Djerba. In het dorp is Guellala Potter contracties sinds de Romeinse tijden en verschillende locaties rond het eiland zijn de dorpen van de witte gebouwen en weelderige tuinen. In de hoofdstad Houmt Souk kun je terecht op de markt dat de traditionele kleding en dekens, sieraden en aardewerk producten verkoopt.

 

Djerba International Airport ligt aan de noordwest kant van het eiland.

 
     
 

Auto huren

Informatie

Ondersteuning

Volg ons

Meest bezocht