Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Goedkoperautohuur.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Bergen

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Bergen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Bergen mini-gids

Autoverhuur Bergen

Autohuur Bergen

Bergen is de hoofdstad van de provincie Henegouwen in België en heet Bergen in het Nederlands en het Duits.De stad ligt ten zuidwesten van het land, nabij de grens met Frankrijk , en de bevolking werd gemeten in 2009 tot meer dan 91 000Bergen is een belangrijk kanaal is waar hub en voldoen aan de Canal du Centre en de Conde-Bergen Canal.

De stad Bergen werd gevormd rond een klooster op de 600 en in de Middeleeuwen was het vooral telt die hier hebben gewoond. Het was in Bergen dat de eerste grote strijd tussen de Duitsers en de Britten waren onder 1 De Tweede Wereldoorlog, in augustus 1914. Stedelijk landschap is mooi en historische kerken en gebouwen, met helemaal uit de jaren 1400. Bergen biedt vele attracties en festivals, waaronder Lumeçon. Dit is een remake van een spel gebaseerd op de legende van St. Joris en de Draak die plaatsvindt op het Oude Stadsplein.

Bergen heeft geen openbare luchthaven, maar de dichtstbijzijnde is Brussels International Airport, die ligt bijna 80 km ten noordoosten van Bergen.

Nederlands