• Home
  • /Autoverhuur Brazilië

Autoverhuur Brazilië

Vergelijk 1200 aanbieders van autohuur en spaar tot 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Gegarandeerd lage prijzen

tick-2 Inclusief verzekering en heffingen

tick-2 Geen verborgen vergoedingen

tick-2 Onbeperkt aantal kilometers

tick-2 Geen creditcardkosten

tick-2 24-uur klantendienst

Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt

Autohuur Brazilië

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Brazilië zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Brazilië mini-gids

Brazilië

Autohuur Brazilië

Brazilië – een gebied van 8,5 miljoen km2 en met bijna 200 miljoen mensen – het grootste land van Zuid-Amerika, zowel in omvang en bevolking. Het wordt begrensd door de 10 andere landen, naast dat het een lange kustlijn langs de Atlantische Oceaan heeft. Het is het enige land in de Zuid-Amerikaanse continent die Portugees als officiële taal.

Het klimaat in Brazilië is overwegend tropisch – behalve in het zuiden, waar het is gematigd. Het noordelijke deel van het land wordt gedomineerd door reusachtige anders regenwoud rond de Amazone, ‘s werelds meest waterrijke rivier. Verder naar het zuiden, zijn er verschillende grote bergketens, en ook hier Paraná-rivier – die op stroomt door Paraguay en Argentinië – hun bronnen.hoogste berg van Brazilië – Pico de Neblina (2.994 m) – is echter, in het verre noorden, vlakbij de grens metVenezuela .

Een van de grootste attracties zijn de Iguaçu National Park – die aan de Iguazu National Park verbonden in Argentinië, die grenzen. Beide parken zijn op de UNESCO World Heritage List.

De hoofdstad Brasilia heeft ca.. 2,2 miljoen inwoners, maar is verre van de grootste landen van de stad.De twee rijkste mensen zijn namelijk de metropolen São Paulo(11 miljoen inwoners) en Rio de Janeiro (6,2 miljoen inwoners).De laatste is het meest populaire toeristische stad van Brazilië – beroemd onder andere, voor zijn jaarlijkse carnaval en de stranden van Copacabana en Ipanema.

Brazilië heeft verscheidene grote luchthavens – met inbegrip van Galeão in Rio de Janeiro (de grootste) en Congonhas in São Paulo .

Goedkoperautohuur.nl biedt huurauto in de meeste grote steden in Brazilië en op grote luchthavens. Boek goedkope huurauto door Goedkoperautohuur.nl.