Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Goedkoperautohuur.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Kopenhagen

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Kopenhagen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Kopenhagen mini-gids

Autoverhuur Kopenhagen

Autohuur Kopenhagen

Kopenhagen is gelegen op het eiland van Zeeland op de Sont, en is de hoofdstad van Denemarken .In de stad zelf is over. 670.000 inwoners (2008), terwijl het gehele stedelijk gebied woont bijna 1,2 miljoen euro. Opgericht in de 1100S.

Als de hoofdstad met een lange geschiedenis van Kopenhagen, uiteraard, een aantal interessante bezienswaardigheden – zowel van de historische en andere soorten.Enkele van de meest bekende beeld is The Little Mermaid op Langelinie, Round Tower (gebouwd in 1642 als een onafhankelijke toren van Trinity Church) en Tivoli (meest beroemde themapark van Scandinavië park, dat werd geopend in 1843).

Anders zijn er een aantal grote kastelen in Kopenhagen, waar Amalienborg Slot is het belangrijkste. Het werd gebouwd als koninklijke residentie in de jaren 1748-1760, en nog steeds is de Deense monarch hoofdverblijfplaats. Rosenborg Castle, gelegen in het prachtige park Kongens Have, de oudste kastelen in de stad. Het werd gebouwd in 1632 – en vandaag de Culturele History Museum. Christiansborg Castle op Kasteel eiland werd voor het eerst vermeld in 1730, maar werd later vernietigd in twee vuren. Vandaag Christiansborg Palace werd ingehuldigd in 1907, en dit houdt de Folketing, het hooggerechtshof en de Deense minister-president aan.

Andere oudere gebouwen in de stad zijn de oudste delen van de Universiteit van Kopenhagen, die reeds werd opgericht in 1479 (oudste van Scandinavië). Vlakbij ligt de St. Petri kerk uit 1586. Anders zijn er diverse grote parken in Kopenhagen, waar de grote Ørstedsparken is een van de meest populaire recreatiegebieden.

Anders, Kopenhagen, een rijk cultureel leven, en op het museum voorkant moeten worden vermeld in het bijzonder het Nationaal Museum, en kunstinstellingen, het Nationaal Museum of Art, Ny Carlsberg Glyptotek en Thorvaldsen Museum (die zijn oorsprong heeft in de beroemde beeldhouwer Bertel Thorvaldsen). De stad van de nieuwste culturele trekpleister is de imposante Opera House op Holmen, die werd ingehuldigd in 2005.

Kopenhagen heeft natuurlijk ook een levendig en gevarieerd winkelaanbod en een bruisend nachtleven. Voetgangersgebied “Strøget” is een van de bekendste winkelstraten van Scandinavië – en in het oude havengebied van Nyhavn (zoals in vroegere tijden had een relatief slechte reputatie) is de mooie restaurants op een rij.

Kopenhagen Kastrup Airport , de grootste luchthaven van Scandinavië, gelegen op Amager, 8 km ten zuidoosten van het centrum van Kopenhagen.

Alle tarieven op autohuur in Kopenhagen zijn aansprakelijkheidsverzekering, dan verzekering, diefstal verzekering en eventuele luchthavenbelasting. Autoverhuur in Kopenhagen is nooit goedkoper. De genoemde prijzen worden vergeleken van bekende bedrijven zoals Sixt, Alamo, Hertz, Budget en Europcar.

Nederlands