Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Goedkoperautohuur.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Berlijn

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Berlijn zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Berlijn mini-gids

Autoverhuur Berlijn

Autohuur Berlijn

Berlijn is de hoofdstad van Duitsland – en is gelegen aan de rivier de Spree in het noordoostelijk deel van het land.Met zijn 3,5 miljoen inwoners (4,5 miljoen opgenomen met voorsteden) is tevens het grootste stad van Duitsland.

Berlijn is ook een aparte staat, die in zijn geheel binnen is nabodelstaten Brandenburg.

Tijdens de Koude Oorlog was de stad verdeeld in twee – en het communistische Oost-Berlijn was een relatief gesloten stad. Na de hereniging in 1990, maar de toeristische stroom fors gestegen.

Berlijn staat bekend als een stad met een zeer rijk cultureel leven – en met vele belangrijke en spannende culturele instellingen, musea, galeries, theaters, concertzalen en operahuizen. En als het gaat om architectonische bezienswaardigheden, het is bijna net halen en te kiezen. De meest bezochte attractie – en de meest beroemde bezienswaardigheid in Berlijn – De Brandenburger Tor (gebouwd tussen 1788 en 1791), die is gelegen aan het einde van de beroemde laan Unter den Linden. Vlakbij is ook de opera, Staatsoper Berlijn (1743), en Stadtbibliothek Berlijn (1774/80).

Anders wordt de beroemde winkelstraat Kurfürstendamm genoemd – en de Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche, gelegen waar de straat eindigt, en dat de toren werd verwoest tijdens de 2e De Tweede Wereldoorlog. Toren is nooit hersteld, en de kerk van vandaag functioneert als een oorlogsmonument.

Berlijn-Tegel International Airport , gelegen in de wijk Reinickenhof noorden van het centrum, is vervangen de traditionele als de belangrijkste luchthaven Tempelhof in Berlijn.Berlijn Schoenefeld Airport ligt 18 kilometer ten zuidoosten van Berlijn.

.

Nederlands