Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Goedkoperautohuur.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur München

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in München zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

München mini-gids

Autoverhuur München

Autohuur München

München is gelegen in het zuidwesten van Duitsland , nabij de rivier de Isar, en is de hoofdstad van Beieren.De stad heeft 1,3 miljoen inwoners (2008), en is de 3 na grootste stad na Berlijn en Hamburg .

München werd opgericht in 1158 en is tegenwoordig een belangrijk commercieel centrum en gateway. Bovendien, de stad heeft het land de grootste universiteit, en is bekend om zijn wetenschappelijke en technische musea. “Deutsches Museum” is de grootste technische Europa museum met interactieve opstellingen voor het hele gezin.

München beleeft een grote toeristische toestroom, en de oude stad met zijn middeleeuwse gebouwen zijn een van de meest populaire bezienswaardigheden. Hier kunt u zien “Alter Hof” – een voormalige koninklijke residentie van 1253, het stadhuis in neo-gotische stijl 1867-08 (met zijn beroemde klokkenspel) en “Frauenkirche” uit 1271 – met zijn twee torens van 99 meter, waar men open voor het publiek.

München heeft ook verschillende barok en rococo gebouwen uit 1600 – en 1700 – met inbegrip van Theatinerkirche, Prins Residenz-paleis en de prachtige Zomerpaleis Nymphenburg uit 1674.

De stad heeft een aantal theaters, schouwburgen, musea en kunstgalerijen.Oude, nieuwe en moderne Glyptothek zijn de drie beroemdste kunstmusea – met kunst uit verschillende tijdperken.

Andere bezienswaardigheden in München, het theater museum, “Englischer Garten” (een van de grootste parken in de wereld – gebouwd in de late 1700’s), BMW Museum, zoölogische en botanische tuin, evenals Olympic Tower – een 291 meter hoge televisietoren Gebouwd in 1968. Bezoekers kunnen de toren te bereiken, waar sprake is van een observatie-platform 171 voet boven de grond, en een ronddraaiend restaurant.

Munich International Airport is 37 km ten noordoosten van het centrum

Goedkoperautohuur.nl biedt goedkope autohuur op verschillende locaties in de stad München en de luchthaven van München. Maak gebruik van onze gebruiksvriendelijke zoekmachine en toegang tot goedkope prijzen en huurauto’s beschikbaar zijn binnen een paar seconden. Na bestelling kunt u binnenkort ontvangt u een bevestiging van uw bestelling en uit de huurauto aanbieders te raadplegen.

Nederlands