Autoverhuur Jersey

Vergelijk 1200 aanbieders van autohuur en spaar tot 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Gegarandeerd lage prijzen

tick-2 Inclusief verzekering en heffingen

tick-2 Geen verborgen vergoedingen

tick-2 Onbeperkt aantal kilometers

tick-2 Geen creditcardkosten

tick-2 24-uur klantendienst

Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt

Autohuur Jersey

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Jersey zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Jersey mini-gids

Autoverhuur Jersey

Autohuur Jersey

Jersey is een eiland in het Engels Kanaal Noord, die is gelegen net buiten de kust van Normandië in Frankrijk .Dit is het grootste en meest zuidelijke van de Kanaaleilanden en is onderworpen aan het Verenigd Koninkrijk. De grootste stad in Jersey genaamd St. Helier en het hele eiland heeft een bevolking van meer dan 91, 000 (2009). Frans is de publieke taal, maar vrijwel de gehele bevolking spreekt ook Engels.

Het eiland heeft een samenleving voor meer dan 1000 jaar en trekt vakantiegangers vanwege het warme klimaat. Jersey biedt een weelderige landschap met veel bloemen en prachtige stranden. Hier is voor elk wat wils, zowel de historische kasteel en diverse musea, waaronder een maritiem museum en het historisch museum Jersey Museum. Activiteiten voor het hele gezin kan een dierentuin worden, Durrell Wildlife Conservation Trust en het pretpark aMaizin! Maze en Adventure Park.Griezelige Valley Activity Centre biedt onder meer laser te bestrijden en te klimmen.

Jersey Airport is gevestigd in St. Peter ligt ca. 7 km ten noordwesten van St. Helier.