Autoverhuur Londen

Vergelijk 1200 aanbieders van autohuur en spaar tot 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Gegarandeerd lage prijzen

tick-2 Inclusief verzekering en heffingen

tick-2 Geen verborgen vergoedingen

tick-2 Onbeperkt aantal kilometers

tick-2 Geen creditcardkosten

tick-2 24-uur klantendienst

Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt

Autohuur Londen

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Londen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Londen mini-gids

Autoverhuur Londen

Autohuur Londen

Londen is de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk en ligt ten zuiden van het land gelegen. Rivier de Thames verdeelt de stad in tweeën en sluit zich aan het Engels Kanaal 65 km verder naar het zuiden. De stad is verdeeld in 32 gemeenten en de oude stad City of Londen, die belde net City. Londen is al ongeveer 2000 jaar en diende als   de handel wordt al rond het jaar 1960 ADKr. Vandaag heeft de bevolking van ca. 7500000 (2008).

Londen heeft veel te bieden, zowel historische gebouwen, parken en beroemde wereldberoemde theater Westend. Bezoekers kunnen kiezen en kiezen uit allerlei musea, het Museum van Londen naar Madame Tussauds. Bekende gebouwen zijn de klokkentoren Big Ben en de wereld beroemde Castle Tower of Londen waar de kroonjuwelen liggen. Andere attracties die moeten worden genomen een bezoek aan het Buckingham Palace, Londen Zoo en Sea Life Londen Aquarium.

Luchthavens in het Londense vliegveld Gatwick, Stansted Airport , Londen City Airport, Londen Luton Airport en is de grootste luchthaven van Heathrow en ligt op ca.. 30 km van het stadscentrum.