Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Goedkoperautohuur.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Straatsburg

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Straatsburg zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Straatsburg mini-gids

Straatsburg

Autohuur Straatsburg

Straatsburg (Duits: Straatsburg) heeft 272.975 inwoners (2006) en is gelegen in de noordoostelijke hoek van Frankrijk – door de rivier de Ill, een zijrivier van de Rijn.De stad is het administratieve centrum van het Ministerie van Bas-Rhin en de regio Alsace. Bovendien, hier te houden een aantal belangrijke Europese instellingen – in de eerste plaats het Europees Parlement, de Raad van Europa en het Europees Hof Rechten van de Mens. Dit geeft Straatsburg een zeer internationaal karakter.

De stad werd gesticht door de Romeinen, en later in het verhaal afgewisseld tussen zijn Duitse en Franse. Sinds 1919 (behalve tijdens de oorlogsjaren 1940 tot 1945), de stad heeft het deel uitgemaakt van de Franse republiek, maar zowel architectonisch en cultureel is het nog steeds gekenmerkt door de nabijheid van Duitsland .

Er zijn een aantal van de attracties zowel historische en andere soorten in Straatsburg. De hele middeleeuwse-achtige stad, met haar sloten en grachten, smalle straatjes en vakwerkhuizen is een UNESCO World Heritage Site. Anders de stad de meest bekende gebouw Cathedrale Notre-Dame, begonnen in 1015, maar pas op 1429 Toen was het hoogste gebouw ter wereld – een kerktoren die stijgt 142 meter boven de grond. In de toren is er een beroemde astronomische klok, die de posities van sterren een paar honderd jaar in de toekomst laat zien. Straatsburg heeft ook vele musea, met name op het gebied van kunst en cultuur. Een van de meest populaire ambachten museum is het Musee des Arts Decoratifs.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Aerodrome de Straatsburg-Neuhof, gelegen op een paar mijl ten zuidoosten van het centrum.

Nederlands