Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Goedkoperautohuur.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Toulon

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Toulon zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Toulon mini-gids

Toulon

Autohuur Toulon

Toulon is gelegen in het zuiden van Frankrijk – aan de Middellandse Zeekust – en maakt deel uit van de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur.Toulon is tevens de belangrijkste stad in het departement Var, en heeft 167.400 inwoners (2005). Geschat met de buitenwijken, de bevolking neemt toe tot 564.800 inwoners.

Toulon is een zeer oude stad, maar haar meest bekende verhaal is gerelateerd aan Napoleon. Hier versloeg hij, omdat het Engels in 1793 – en werd vervolgens bevorderd tot generaal. De stad heeft sinds bleef een belangrijk militair-strategisch en   de belangrijkste basis voor de Franse marine is nog steeds hier.Als de poort is ook een belangrijke marine museum. Een ander punt in verband met militaire stad de geschiedenis is de overblijfselen van “vestingwerken van Vauban” uit de Napoleontische tijd.

Anders, de oude stad – het historische centrum van Toulon – de stad de meest populaire attractie. Hier vind je kleine, pittoreske autovrije straatjes, pleintjes en een verscheidenheid aan prachtige fonteinen. Ook Toulon Cathedral –   Notre Dame de la SED (begonnen in de 11e eeuw) – is hier gevestigd.Van de stad opera, L’Opera de Toulon, worden genoemd onder de bezienswaardigheden. Het is gehuisvest in een prachtig gebouw dat dateert uit 1862 – en is Frankrijk de tweede grootste. Een attractie van een andere aard, is het 584 meter hoge Mont Faron, die recht door de stad. Vanaf daar is het een prachtig uitzicht – en er is een kabelbaan naar de top.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Aeroport de Toulon – Hyères, gelegen ca. 20 km van het centrum.

Nederlands