Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Goedkoperautohuur.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Toulouse

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Toulouse zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Toulouse mini-gids

Toulouse

Autohuur Toulouse

Toulouse is net ten noorden van de Pyreneeën gelegen – tussen de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan en is het administratieve centrum van de Haute-Garonne (die deel uitmaakt van de regio Midi-Pyrenees). De stad zelf heeft een bevolking van ca. 440.000, maar neemt men het hele grootstedelijke gebied, het passeert 1 miljoen. De economische en demografische expansie is geweldig voor 2 De Tweede Wereldoorlog, voornamelijk te wijten aan een sterke focus op vliegtuigen (Airbus) en high-tech industrie.

Toulouse staat bekend als “The Pink City” (La Ville Rose), omdat de meeste van de oudere gebouwen zijn gebouwd in een karakteristieke soort van roze bakstenen. De stad ligt aan de rivier de Garonne, die voortvloeit uit de Pyreneeën en de Atlantische Oceaan op Bordeaux. En in de buurt is het verbindingspunt tussen de Garonne en de Canal du Midi – de kunstmatige waterweg naar de Middellandse Zee, die werd ingediend zo vroeg in 1681 (en een UNESCO World Heritage lijst).

Dat is een aantal bezienswaardigheden van architectonisch en historisch in Toulouse de natuur. Deze omvatten de 120 meter glorie opgebouwd Le Capitole uit 1753 (de oudste delen zijn uit de middeleeuwen), waarvan het stadhuis als de opera Theâtre du Capitole huizen. Anders zijn er verschillende prachtige middeleeuwse kerken – met inbegrip van Kathedraal Saint-Etienne uit de 1200s. Onder de andere bezienswaardigheden, zijn de volgende genoemd: het Musee des Augustins van de 1400’s (een voormalig klooster), een aantal bijzondere musea en de Cite de l’Espace – en dat is een themapark voor lucht-en ruimtevaart technologie.

Dichtstbijzijnde luchthaven – Aeroport de Toulouse-Blagnac – ligt een paar mijl ten noordwesten van het centrum.

Nederlands