• Home
  • /Autoverhuur Ijsland

Autoverhuur Ijsland

Vergelijk 1200 aanbieders van autohuur en spaar tot 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Gegarandeerd lage prijzen

tick-2 Inclusief verzekering en heffingen

tick-2 Geen verborgen vergoedingen

tick-2 Onbeperkt aantal kilometers

tick-2 Geen creditcardkosten

tick-2 24-uur klantendienst

Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt

Autohuur Ijsland

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Ijsland zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Ijsland mini-gids

Ijsland

Autohuur Ijsland

Ijsland, gelegen in de Noord-Atlantische Oceaan (tussen Noorwegen en Groenland), is de tweede grootste eiland van Europa – maar heeft een relatief bescheiden bevolking (306.694 inwoners in 2009). Historisch gezien is het eiland is een Noorse (en uiteindelijk in het Deens) bevoegd. In 1918 echter, IJsland had autonomie, maar met de Deense koning als formele staatshoofd. Sinds 1944 is een onafhankelijke republiek.

Het grootste deel van het eiland bestaat uit vulkanische rotsen, en het land nog enkele actieve vulkanen (bv. Hekla). De kust wordt gekenmerkt door fjorden en bergen, terwijl het interieur van het eiland wordt gedomineerd door gletsjers. De grootste van hen, Vatnajökull heeft een oppervlakte van 8.300 km2 het hele.

Het klimaat in IJsland is vaak omschreven als de Atlantische Oceaan en is een kruising tussen een gematigde en een polair klimaat type. De zomers zijn relatief koel (gemiddelde + 11 graden C in juli), terwijl de winters zijn zacht (gemiddeld – 1 graden C in januari).

Van IJsland, Reykjavik (ongeveer 118.000 inwoners), gelegen aan de zuidwestkust van het eiland. Dit is het meest bevolkte gebied van IJsland, en in de buurt is ook de tweede grootste stad – Kópavogur en Hafnarfjordur. Verscheidene van de belangrijkste van het land toeristische attracties in dit deel van het land, met inbegrip vanThingvellir, de Vikingen ‘oude spullen plaats. Bij populaire sites elders in het land moet Vatnajökull Nationaal Park en de beroemde Geysir warme bron wordt vermeld.

De belangrijkste luchthaven van IJsland is Keflavík International Airport, ligt 50 km ten zuidwesten van Reykjavik.

Goedkoperautohuur.nl biedt autoverhuur in Borgarnes, Reykjavik en Reykjavik Airport.

Populaire bestemmingen