Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Goedkoperautohuur.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Lanciano

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Lanciano zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Lanciano mini-gids

Autoverhuur Lanciano

Autohuur Lanciano

Lanciano is gelegen in het zuidelijke deel van Italië en behoort tot de provincie Chieti ligt in de regio Abruzzo.De regio ligt op de oostelijke kust van het land, grenzend aan de Adriatische Zee, en Lanciano is het vinden van het midden tussen de noordelijke en zuidelijke grens van de regio. Het is ca. 10 km naar de kust en ongeveer 40 km van de hoofdstad van de provincie Chieti. In 2008 lag de bevolking van Lanciano in iets meer dan 35 000

Lanciano is alom gekend voor de plaats waar de vermeende eerste eucharistische wonder is gebeurd. Volgens de legende, het brood en de wijn is veranderd in het vlees van Jezus en het bloed tijdens een eucharistieviering in de kerk van San Fransesco in de 8e eeuw. De kerk is nu vervangen door een die werd gebouwd in 1258, is het mogelijk om overblijfselen van het wonder dat is gespaard gebleven voor ca. 1300 jaar. Anders, biedt de stad een aantal historische kerken en delen van een muur en een poort van de 1000’s.

Abruzzo International Airport ligt op ca. 40 km buiten de stad.

Nederlands