Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Goedkoperautohuur.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Rimini

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Rimini zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Rimini mini-gids

Autoverhuur Rimini

Autohuur Rimini

Rimini is een stad 50 km ten zuidwesten van Ravenna in Noord-Italië .Rimini ligt aan de Adriatische Zee in de provincie Emilia-Romagna, aan de oostkust van Italië.Ca. 130.000 inwoners leven in Rimini. Vanaf hier zijn er treinen naar San Marino. In de zomer zijn er de boot naar Venetië en Kroatië .

Rimini is beroemd om zijn aantal kilometer lange stranden. Het is een van de meest bezochte stranden van Italië. La Marina zuiden van de stad heeft 16 mijl van het strand. Op het strand begon de geschiedenis van Rimini. Voor meer dan 800.000 jaar geleden de eerste bewoners zich hier vestigden. 400 F. Kr. Galliërs bezette het gebied vóór de Romeinen vestigden zich hier in 286 voor Christus Kr. Rimini heeft een strategisch belang als veiknutepunkt van de Romeinse wegen naar Rome, Piacenza en Aquileia. Rimini heeft een aantal ruïnes uit de Romeinse tijd: Augustus en Tiberius triumfbue 73 meter lange marmorbro, die Emelie markeert het begin van de Via.   Rimini heeft vele historische gebouwen uit de Middeleeuwen en Renaissance.

Rimini International Airport in Miramare, is zeven kilometer van Rimini.

Nederlands