Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Goedkoperautohuur.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Triëst

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Triëst zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Triëst mini-gids

Autoverhuur Triëst

Autohuur Triëst

Triëst ligt aan het hoofd van de Adriatische Zee. Triëst is de hoofdstad van de regio Friuli-Venetie Giulia, grenzend aan Slovenië .Wij wonen 211.000 inwoners. De haven is doorgaand verkeer van en naar Centraal-Europa.

De stad behoorde tot Oostenrijk , en niet geheel onverwacht, de stad heeft verschillende voorbeelden van Oostenrijkse architectuur.Triëst is een Romeins amfitheater en het Romeins museum. Er zijn verscheidene musea van geschiedenis en kunst. Op San Giustohøyden gelegen toren die werd gestart in 1509, en de kathedraal dateert uit 500. Triëst is beroemd om zijn lokale likeur Grappa. Een van de grootste grotten, Grotta Gigante, ligt 15 kilometer buiten het centrum van Triëst. Triëst is ook een museum nabij de grot van de bijzondere geografische verschijnselen. Bezoekers kunnen ook op excursie te gaan in het gebied rond Triëst en proeven van de lokale kaas, salami en rode wijn.

De internationale luchthaven Ronchi dei Legionari ligt 33 km ten noorden van het centrum van de stad Triëst

Nederlands