Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Goedkoperautohuur.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Venetie

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Venetie zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Venetie mini-gids

Autoverhuur Venetie

Autohuur Venetie

Venetië is gelegen op een eiland aan het hoofd van de Adriatische Zee ten noorden van het land. Venetië is de hoofdstad van de regio Veneto. De stad is doorboord door verschillende kanalen. 270.000 mensen leven in Venetië (2009).

Venetië is wereldberoemd om zijn grachten en gondels, en is een van ’s werelds grootste toeristische attracties. Jaarlijks bezoeken ongeveer. 13-15 miljoen stad.Venetië is ook bekend om de Venice International Film   festival gehouden op het Lido elk jaar.Het oordeelde ook een kunst evenement Biënnale van Venetië om het andere jaar. Glassfabrikasjonen in Murano en de industrie in Burano kant is ook beroemd. De stad, de stad heeft musea Civico Corre, en de Gallerie dell’Accademia, en verschillende historische structuren. Langs het Canal Grande zijn er meer dan 200 paleizen 1100 tot +1,7 duizend, en in het einde is het Piazza San Marco Piazza San Marco met het Palazzo Ducale. Bezoekers kunnen met een gondel rit langs de 40 kilometer lange kanaal onder de vele bruggen 400. Ponte di Rialto is het meest bekend.

De luchthaven Marco Polo Aeroport is gelegen op het vasteland, acht kilometer buiten van Venetië.

Autoverhuur in Venetië biedt een unieke en effectieve manier om deze geliefde toeristische bestemming te verkennen. Laat u verrassen door de lage prijzen van autoverhuur en het brede gamma van onze onze unieke en gebruikersvriendelijke zoekmachine proberen.

Nederlands