Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Goedkoperautohuur.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Split

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Split zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Split mini-gids

Autoverhuur Split

Autohuur Split

Split is de grootste stad van Kroatië seconde.Split is gelegen op een schiereiland in Dalmatië aan de Adriatische Zee. De stad heeft 189.000 inwoners, is een havenstad. Hier is de veerboot naar Hvar, Rijeka en Ancona met inbegrip

Split is een badplaats en heeft overblijfselen uit de Romeinse keizer Diocletianus’s Paleis uit de 300’s. Het paleis ligt het mausoleum van St. Dujes kathedraal vanaf 305 AD Kr., ‘S werelds oudste kathedraal en de tempel van de keizer. Het is gebruikt als een kerk, aangezien de 800’s, en is nu baptisterium. Het paleis en delen van de stad staat op de UNESCO World Heritage List. Split heeft een groot archeologisch museum, het stadsmuseum, maritiem museum en een dierentuin. Zes mijl ten noorden van Split was de oude Salonae, die werd verwoest door de Slaven in 640 ADKr.   Split heeft verschillende stranden met levendige cafeliv en markten. Split is een uitstekend startpunt voor het zeilen in de Adriatische Zee.

Split Airport is 25 km ten westen van Split, in de buurt van de stad Trogir.

Nederlands