• Home
  • /Autoverhuur Malaysia

Autoverhuur Malaysia

Vergelijk 1200 aanbieders van autohuur en spaar tot 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Gegarandeerd lage prijzen

tick-2 Inclusief verzekering en heffingen

tick-2 Geen verborgen vergoedingen

tick-2 Onbeperkt aantal kilometers

tick-2 Geen creditcardkosten

tick-2 24-uur klantendienst

Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt

Autohuur Malaysia

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Malaysia zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Malaysia mini-gids

Autoverhuur Malaysia

Autohuur Malaysia

Maleisië (28 miljoen inwoners in 2009) ligt in Zuidoost-Azië en bestaat uit 13 staten en drie federale gebieden. De meesten van hen ligt op het schiereiland Malakka (Maleisisch schiereiland) – terwijl de twee staten en een federaal grondgebied is gelegen op het eiland Borneo. Maleisië grenst Thailand in het noorden en naar het eiland staat van Singapore naar het zuiden.Op Borneo grenzend aan Maleisië naar Brunei en Indonesië.

Het landschap in Maleisië bestaat uit tropisch regenwoud, moerassen en kustvlakten – die stijgt naar de heuvels en bergen.De hoogste top is de Mount Kinabulu, ligt 4095 meter boven de zeespiegel – op het eiland Borneo. Het land kustlijn tegen China. Maleisië ligt in de buurt van de evenaar en heeft een tropisch klimaat met hoge temperaturen het hele jaar door.

Het land heeft talrijke toeristische en badplaatsen – met uitnodigende zandstranden, kristalhelder water en de beste duikmogelijkheden.

De hoofdstad Kuala Lumpur ligt ten noordwesten van het vasteland, en heeft 1,8 miljoen inwoners.Kuala Lumpur is ook het land de grootste stad, evenals de economische en culturele centrum. Stedelijke landschap wordt gekenmerkt door een multi-culturele samenleving – met minaretten, kerktorens, pagodes Chinese en Indiase tempels. De stad heeft ook grote wolkenkrabbers en het hoogste gebouw ter wereld – de Petronas Towers – is hier ook gevestigd. Het gebouw bestaat uit twee torens meten van 452 meter.

Andere grote steden in Maleisië is George Town, Ipoh, Johor Bahru, Kuching, Kota Kinabalu en Malakka stad.

De belangrijkste luchthaven van Maleisië is de Kuala Lumpur International Airport , gelegen 44 km ten zuiden van de hoofdstad.

Wij bieden autoverhuur op vakantie bestemmingen in Maleisië met inbegrip van Kuala Lumpur en Penang.