Autoverhuur Den Bosch

Vergelijk 1200 aanbieders van autohuur en spaar tot 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Gegarandeerd lage prijzen

tick-2 Inclusief verzekering en heffingen

tick-2 Geen verborgen vergoedingen

tick-2 Onbeperkt aantal kilometers

tick-2 Geen creditcardkosten

tick-2 24-uur klantendienst

Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt

Autohuur Den Bosch

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Den Bosch zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Den Bosch mini-gids

Autoverhuur Den Bosch

Autohuur Den Bosch

Hertogenbosch of Bosch als de stad is ook bekend, ligt ten zuiden van de rivier de Maas aan de Zuid-Willemsvaart ligt. Het ligt ten zuidoosten van Rotterdam en ten noorden van Eindhoven .33.000 wonen in het centrum van de stad, terwijl de buitenwijken zijn het volk van de stad in de provincie Noord-Brabant in het 180.000 inwoners.

Den Bosch is een van de oudste steden van Nederland. Opgericht in de 1100S. St. Jan’s kathedraal werd gebouwd in de jaren 1300 en is in gotische stijl. Het heeft een femskipet basiliek met een rijk versierde gevel en het doopvont van koper. De Boosch heeft English oudste stenen gebouw, Moorian, uit de 1300s, die staat in de markt en is de thuisbasis van toeristische informatie. De stad stadhuis, Stadshuis, de gevel uit 1640. Andere bezienswaardigheden zijn onder meer de bisschop Museum van Kunst en Kerk Art Museum in de Citadel.

Eindhoven Airport ligt op 16 kilometer van het centrum Hertogenbosch.