Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Goedkoperautohuur.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Den Haag

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Den Haag zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Den Haag mini-gids

Autoverhuur Den Haag

Autohuur Den Haag

Den Haag is in Nederland de derde grootste stad met 465.000 inwoners in het centrum van de stad, en 705.000 inclusief voorsteden.Den Haag is gelegen in de provincie Zuid-Holland, de Noordzee, ten zuiden van Amsterdam .De stad is de zetel van de Nederlandse rejeringen en het Europees Parlement en de woonplaats van de koninklijke familie.

Den Haag is het best bekend voor zijn Internationale Hof van Justitie, Den Haag Hof. De stad is prachtig en heeft veel beroemde gebouwen en kunstwerken. Het Mauritshuis, een   voormalig paleis uit de Renaissance, de kunst museum met een collectie Rembrandt.De filosoof Spinoza’s tombe is gevestigd in Den Haag. Den Haag is ontstaan rond een jachthuis over. 1250. Het voormalige kasteel van Graaf Binnenhof, gelegen in de oude stad met bydammen Vijver, is een van de beroemdste gebouwen van de stad. Wil Paleis Huis ten Bosch, de koninklijke residentie. De stad heeft bezienswaardigheden zoals het Clingendael park met een Japanse tuin die Europa’s oudste. Er is ook een Vredespaleis die werd gebouwd 1907-13 en de miniatuurstad Madurodam.  De stranden zijn niet ver weg.

Rotterdam Airport is ‘s-Gravenhage ligt 16 mijl ten zuiden van De.

Nederlands