Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Goedkoperautohuur.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Groningen

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Groningen zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Groningen mini-gids

Autoverhuur Groningen

Autohuur Groningen

Groningen is het zevende grootste stad van Nederland ‘. De stad ligt langs de loop van de rivieren Aa en Hunza in de provincie met dezelfde naam, noorden van het land.Groningen kanaal verband met dergelijke Harlingen en Delfzijl. Het is de belangrijkste handelspartner stad in het noorden Nederland en heeft 180.000 inwoners.

Groningen werd voor het eerst zien in de 1000’s. De stad toegetreden tot de Hanze uit 1282 en is vandaag een universitetsby.1536 kwam onder Karel 5, en in 1580 nam het Spanjaarden Groningen, voordat het werd heroverd door Morita Oranje in 1594. Oude stad, omringd door grachten. Hier is de gotische St. Martin kerk uit de jaren 1400 en het stadhuis uit de jaren 1800. Green museeet is een van de meest moderne gebouwen en is ontworpen door Alessandro Mendini. Groningen heeft ook een maritiem museum en theater bl.ai en een bruisend nachtleven.

Groningen Airport Eelde ligt tien kilometer ten zuiden van de stad Groningen.

Nederlands