Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Goedkoperautohuur.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Utrecht

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Utrecht zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Utrecht mini-gids

Autoverhuur Utrecht

Autohuur Utrecht

Utrecht, Nederland ‘ vierde grootste stad.Utrecht ligt 33 kilometer ten zuidoosten van Amsterdam , aan de Kromme Rijn en Amsterdam-Rijnkanaal en is de hoofdstad van de provincie met dezelfde naam.275.000 wonen in het centrum van de stad, terwijl de suburbane bevolking van 560.000 mensen in de stad als een spoorwegknooppunt.

De geschiedenis van de stad gaat terug tot het jaar 1947 e. Kr als de Romeinse keizer Claudius, gaf opdracht voor een defensieve bolwerk in het noorden van het koninkrijk. Dom van Utrecht, St.Maarten kathedraal, begonnen in de jaren na 1200, de hoogste kerk van Nederland ‘gebouw met zijn 112 meter. Hier kunnen bezoekers klimmen en bewonder het uitzicht, die op een heldere dag is gezegd te kijken naar de Amsterdam en Rotterdam. Het heeft een vismarkt en diverse musea, zoals het Centraal Museum van kunst, geschiedenis en archeologie, joggen, een Aboriginal Art Museum. Utrecht heeft meerdere parken, kanalen en biedt goede mogelijkheden voor fiets of per boot. Op Stadskasteel Oudaen, een 1300-eeuws kasteel, kunnen de bezoekers proeven van het bier.

Air Haven Schiphol in Amsterdam ligt op 35 kilometer van Utrecht.

Nederlands