Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Goedkoperautohuur.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Zwolle

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Zwolle zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Zwolle mini-gids

Autoverhuur Zwolle

Autohuur Zwolle

Zwolle is van ligt 80 km ten noordoosten van Amsterdam is de hoofdstad van de provincie Overijssel in Nederland .Haar naam betekent heuvel, en het ligt tussen de vier rivieren die de stad omringen Ijssen, Aa, Zwarte Water en de Vecht. 118.000 inwoners wonen in Zwolle (2008).

Zwolle is al bewoond sinds de steentijd. Het was voor het eerst vermeld in 1040 toen de kerk van St. Michael, die nog steeds bestaat, werd gebouwd. Zwolle is de status van stad in 1230 en sloot zich aan de Hanze in 1294. De stad heeft een aantal historische gebouwen. Sommige van deze zijn grote kerk met zijn beroemde orgel, en de kerk van Onze-Lieve-Vrouwekerk, Onze Lieve Vrouwerkerk, met een 91 meter hoge toren, beide uit de jaren 1400. Een andere bezienswaardigheid is Byporten Sassenpoort met zijn vier torens, en bymuseeet. Net buiten Zwolle is nationaal park Weerribben en de bossen rondom Ommen is goed geschikt om te fietsen.

Schiphol Air Haven is 123 mijl van het centrum van Zwolle.

Nederlands