Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Goedkoperautohuur.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Ålesund

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Ålesund zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Ålesund mini-gids

Ålesund

Autohuur Ålesund

De kuststad Alesund is gelegen in Ålesund, provincie Møre og Romsdal, tegenover de Noorse Zee, en heeft 42.000 inwoners (2008). Ålesund heeft een van de grootste exportmarkten poorten voor kabeljauw, en de stad is ook een industrieel en commercieel centrum voor de regio en een belangrijk knooppunt. Ålesund kreeg de status van stad in 1848.

Enkele van de meest bekende toeristische attracties van de stad is Ålesund kerk uit 1909, Borgund Kerk (oorspronkelijk uit 1130) Aalesund Art Society (met de tentoonstelling van hedendaagse kunst), Ålesund Museum (een museum voor lokale geschiedenis, met een focus op stad jacht op de, visserij en maritieme geschiedenis), het Middeleeuwse Museum met archeologische opgravingen, Sunnmøre Museum (een buitenruimte met oude gebouwen, culturele tentoonstelling, de verzameling van boten, etc.) en het Art Museum KUBE – een graafschap galerij van lokale, regionale en internationale kunst.De tentoonstelling presenteert schilderijen, foto’s, video, sculptuur, architectuur en design.

“Art Nouveau Centre in Ålesund is een andere attractie, gelegen in het centrum van de stad (Apotekergården). De site werd geopend in 2003 en is een nationaal centrum voor Art Nouveau / Art Nouveau stijl met zowel permanente en tijdelijke tentoonstellingen.

3.5 km ten westen van Ålesund ligt “Atlantic Sea Park – een van de grootste zoutwater aquarium van Noord-Europa – dat is ook een attractie voor het hele gezin.

Ålesund werd verkozen tot de mooiste stad van de Engels krant “The Times” in 2009.

Ålesund Airport Vigra gelegen op het eiland, 18 km ten noorden van het centrum.De onderzeese tunnel verbinding met het eiland.

Nederlands