Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Goedkoperautohuur.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Harstad Evenes Luchthaven

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Harstad Evenes Luchthaven zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Harstad Evenes Luchthaven mini-gids

Autoverhuur Harstad Evenes Luchthaven

Autohuur Harstad Evenes Luchthaven

Harstad / Narvik Evenes Airport (EVE) is gelegen in Nordland ca. 45 km van Harstad stad en 75 km van Narvik stad in de buurt van de Europese route 10De luchthaven heeft shuttle bus naar Harstad, Narvik, Sortland, duurt ongeveer 50 minuten te reizen naar Harstad en 75 minuten naar Narvik. De bedrijven die een auto huren is Rent-A-Wreck, Hertz, Europcar, Sixt, Budget en Avis.

In 2008, 513.961 passagiers bezocht Harstad / Narvik Evenes Airport.
Wanneer u van toepassing zijn op internationale bestemmingen zijn de directe routes naar Madrid , Las Palmas en Dublin .Er is enige discussie over de officiële naam van de luchthaven en er is onbegrip en verwarring met betrekking tot de Narvik Airport. Volgens internationale regels moet een luchthaven worden vernoemd naar de dichtstbijzijnde grote stad. In het charter segment, moeten zij ook de markt gebracht onder de naam “Lofoten International Airport.”

De luchthaven heeft ATM, cafe, draadloos internet, vergaderzalen te huren en tax-free shop. Er zijn geen hotels op de luchthaven.

 

Nederlands