Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Goedkoperautohuur.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Stavanger

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Stavanger zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Stavanger mini-gids

Stavanger

Autohuur Stavanger

Stavanger, gelegen in het noordwestelijke deel van het vlakke landschap Jæren – tussen Boknafjord en de Noordzee – is het administratieve centrum van de provincie Rogaland. De stad heeft 121.610 inwoners (2009), waardoor het op drie na grootste van Noorwegen. Rekening het hele grootstedelijke gebied (die ook de naburige stad Sandnes omvat) groter is dan de bevolking op bijna 200.000. Stavanger wordt vaak “de Noorse olie-hoofdstad” – sinds een uitgebreide aardolie-industrie was gevestigd in de Noordzee in de jaren 1970.

Stavanger’s geschiedenis gaat ver terug, en de gerestaureerde boerderij aan ijzertijd Ullandhaug laat zien hoe leefden de mensen hier in de migratie periode (ca. 350-550 ADKr.). Sinds de 1120, toen Stavanger werd verkozen tot het bisdom, is beschouwd als een stad.

Een van de meest beroemde bezienswaardigheden zijn het Stavanger Stavanger Cathedral (St. Svithun). Zij werd vermoedelijk gebouwd in de 1120’s, en is het oudste overlevende kathedraal. Het is aan de Breiavatnet in het centrum van de stad. Zo niet, dan moet worden bewaard en gerestaureerd stedelijke omgeving “Oud Stavanger” wordt genoemd (173 houten huizen uit de periode eind 1700 – het begin van de jaren 1800), Valberg Tower (ca. 1850) en het oude havengebied van de haven.

De stad heeft ook een aantal interessante musea – waaronder het relatief nieuwe Noorse Petroleum Museum, het Museum (dat is een onderdeel van de Universiteit van Stavanger), Stavanger Art Museum en het Museum Stavanger, zoals omvat Ledaal Manor, die de status van koninklijke eigendommen heeft.

Anders, Stavanger actief utelivsby, die vanwege de associatie met een uitgebreide aardolie-industrie in de Noordzee, heeft een internationale uitstraling. En voor gezinnen is de Koninklijke Park (een van de grootste themapark – 23 km ten zuiden van Stavanger), een populaire excursie.

Stavanger – Sola ligt 16 km ten zuidwesten van de stad.

Reservatie autohuur in Stavanger in de buurt van Stavanger Sola Airport is nog nooit zo eenvoudig geweest. Selecteer de bestemming in de zoekmachine over, tikt u op het gewenste voertuig en voer uw credit card gegevens voor onmiddellijke boeking. U wordt binnen enkele uren een bevestiging bestilllingen ontvangen, alsmede informatie en adres voor de autoverhuur leverancier.

Nederlands