Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Goedkoperautohuur.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Lissabon

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Lissabon zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Lissabon mini-gids

Autoverhuur Lissabon

Autohuur Lissabon

Lissabon is de hoofdstad van Portugal en de grootste stad. Lissabon is gelegen aan de rivier de Taag monding van de Atlantische Oceaan en is het land de grootste zeehaven. De stad heeft een totaal van 2,9 miljoen inwoners inclusief de voorsteden, terwijl in de stad wonen 680.000 inwoners. Lissabon is gelegen op zeven heuvels boven de rivier.

Een van de bezienswaardigheden van Lissabon, de See Cristo Rei, Christusbeeld, niet veel anders dan in Rio de Janeiro. Het beeld is 100 meter hoog, en hier is een goed uitzicht over de stad. Een andere mogelijkheid om de hoogte te bereiken is aan de kabelbaan of de lift te nemen in het Santa Justa. Lissabon heeft vele historische en mooie gebouwen, een van de meest bekende is de Belem toren uit 1521, en het klooster Mosteiro dos Jerónimos uit 1496, zowel bij de beste voorbeelden van gebouwen in de handleiding stijl. Ze zijn ook op de UNESCO-lijst van wereld cultureel en natuurlijk erfgoed, vanwege het belang dat zij hadden in Portugal oppdagelsestid.

De luchthaven van Lissabon, Portela Aeroporto da Portela ligt op de Sacavem ongeveer 10 mijl ten noorden van Lissabon.

Goedkoperautohuur.nl heeft een brede selectie van huurauto’s in Lissabon aan de begroting van ieders. Sommige van de auto’s huren we onder meer de Toyota Avensis, Volkswagen Lupo, Ford Fiesta, Ford Mondeo en de Mercedes minibus. Alle tarieven op autohuur inclusief onbeperkt aantal kilometers.

Nederlands