• Home
  • /Autoverhuur Saudi-Arabië

Autoverhuur Saudi-Arabië

Vergelijk 1200 aanbieders van autohuur en spaar tot 70%

brnd1

brnd2

brnd3

tick-2 Gegarandeerd lage prijzen

tick-2 Inclusief verzekering en heffingen

tick-2 Geen verborgen vergoedingen

tick-2 Onbeperkt aantal kilometers

tick-2 Geen creditcardkosten

tick-2 24-uur klantendienst

Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt

Autohuur Saudi-Arabië

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Saudi-Arabië zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Saudi-Arabië mini-gids

Autoverhuur Saudi-Arabië

Autohuur Saudi-Arabië

Saudi-Arabië (ongeveer 24 miljoen inwoners in 2007) ligt in West-Azië, met name op het Arabische Schiereiland. Het land wordt begrensd door Koeweit, Irak enJordanië in het noorden / noordwesten – en naar Jemen, Oman en de Verenigde Arabische Emiraten in het zuiden / zuidoosten.In het oosten – door de Perzische Golf, waar Saudi-Arabië heeft een lange kustlijn – het land heeft ook een gemeenschappelijke grens met de “kleine staten” Qatar en Bahrein. Het land heeft zijn langste kustlijn langs de Rode Zee in het westen.

Een grote hoogvlakte strekt zich uit over de hele lengte – en de Rode Zee. Er zijn zowel hoge bergen (vooral in het zuidwesten) en grote delen van de zandwoestijn. De hoogste piek, Jabal Sawda, is 3133 m. Tegen de Perzische Golf, het landschap voor sommige gedomineerd door moeras en zout gebieden.

Het klimaat in Saudi-Arabië is overwegend droog en warm, maar in het binnenland kan worden schommelingen tussen dag en nacht temperaturen zeer groot worden.Het land is arm aan neerslag. Maar in de periode van november tot januari regent het vrijwel niet.

De belangrijkste attracties Saudi-Arabië zijn gekoppeld aan de steden Mekka en Medina , die in de islamitische traditie wordt gezien als heilig.In Mekka zijn er ook de heilige Ka’aba steen. Anders de hoofdstad Riyad , dat is een vrij midden van het land, de grootste stad van Saudi-Arabië (ongeveer 3,5 miljoen inwoners).De bijna gelijkJeddah (ongeveer 3,4 miljoen inwoners) is gelegen aan de Rode Zee en het land is de belangrijkste zeehaven.

De twee drukste luchthavens van King Khalid International Airport in Riyadh en King Abdul Aziz International Airport in Jeddah.