Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Goedkoperautohuur.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Glasgow

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Glasgow zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Glasgow mini-gids

Glasgow

Autohuur Glasgow

Glasgow ligt in het zuiden van Schotland , vlakbij de rivier de Clyde.Er zijn ongeveer 30 km naar de monding in de Noord-Atlantische Oceaan ten westen van Groot-Brittannië. Glasgow werd voor het eerst genoemd in bronnen in de 1100S en was in de jaren 1960, het vierde grootste stad van Europa. Toen zonk de bevolking en vandaag is het aantal van iets meer dan 580 000 (2006). Om dit te doen, evenwel, Glasgow in Schotland’s grootste en de derde grootste stad van Groot-Brittannië.

In Glasgow, zijn er verschillende historische gebouwen, maar de meeste afkomstig zijn uit de jaren 1800 toen de stad werd uitgebreid tijdens de industrialisatie. Een van de oudere gebouwen van de stad zijn de Universiteit van Glasgow vanaf 1451. Bouw van de St. Mungo’s Cathedral begon in de jaren 1200 en is vandaag een bekende attractie. Glasgow heeft ook vele parken, waarvan de oudste dateert uit de jaren 1400. ‘S Werelds eerste Religie Museum is hier gevestigd, samen met een tal van andere tentoonstellingen en musea.

Bezoekers kunnen een vlucht naar Glasgow International Airport is gelegen ca. 11 km ten westen van de stad.De luchthaven werd de tweede drukste in Schotland in 2008.

Nederlands