Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Goedkoperautohuur.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Barcelona

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Barcelona zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Barcelona mini-gids

Barcelona

Autohuur Barcelona

Barcelona is Spanje’s tweede grootste stad.Het is gelegen in de regio Catalonië. Het onderzoek werd geregistreerd met 1,6 miljoen inwoners in Barcelona in 2007. De buitenwijken worden drie miljoen plus op. Gelegen in het noord-oosten van de Middellandse Zee maken de stad van de meest belangrijk verkeersknooppunt van Spanje en havenstad. Barcelona heeft een rijke culturele tradities.

In 1992 de Olympische Zomerspelen die hier gehouden, die het later hebben gestimuleerd toerisme. Reeds in 1450 had de stad een eigen universiteit, en het kasteel van de graven van Barcelona, gebouwd rond dezelfde tijd, kan nog steeds worden bezocht. Anders, de stad aanwezig zijn een aantal historische bezienswaardigheden, met een aantal van hen zijn op de UNESCO World Heritage List.

Arts Belanghebbenden dienen zeker te nemen aan het Picasso Museum. Barcelona is ook een van de belangrijkste industriële steden van Spanje, met bijzondere nadruk op auto (Seat, Nissan), mechanische, chemische-en textielindustrie.

De stad heeft drie vliegvelden. De grootste is de El Prat International Airport 12 km ten westen van het centrum.

Reservatie autoverhuur in Barcelona is door middel van veilige en betaalbare Goedkoperautohuur.nl. Selecteer waar u wilt Barcelona om de auto ophalen en de plaats van levering. (De prijs voor one-way huur is inbegrepen). Selecteer de gewenste auto en voer uw credit card gegevens. Na een paar uur ontvangt u een bevestiging van de bestelling.

Nederlands