Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Goedkoperautohuur.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Valencia

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Valencia zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Valencia mini-gids

Autoverhuur Valencia

Autohuur Valencia

Valencia is de hoofdstad van de provincie Valencia en is gelegen aan de Spaanse Middellandse Zeekust. Het is gelegen aan de oevers van de rivier de Turia, met een bevolking van meer dan 800, 000 (2008), dit is Spanje’s derde grootste stad na de hoofdstad Madrid en de mediterrane stad Barcelona .Barcelona ligt op 350 km ten noorden van Valencia en Madrid ligt op ongeveer 350 km landinwaarts. Valencia was een Romeinse kolonie en reeds vermeld in het jaar 138 f. Kr.

Valencia is een badplaats met prachtige stranden en vele attracties en bezienswaardigheden. Torres de Serrano is een gotische poort die wordt beschouwd als een van Europa’s grootste en werd gebouwd in de 1300’s. Een van de oudste kerken in Valencia is de Iglesia de San Juan del Hospital uit 1261, terwijl de Almudin uit 1400 – en 1500 werd gebruikt voor opslag en verkoop van tarwe. De botanische tuin werd opgericht in 1567, en Bioparc Valencia is een dierentuin met de dieren ‘natuurlijke habitat.

Valencia Airport ligt op ca.. 8 km buiten het centrum.

Nederlands