Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Goedkoperautohuur.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Houston

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Houston zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Houston mini-gids

Autoverhuur Houston

Autohuur Houston

Houston is gelegen in de staat Texas en is – met haar 2,2 miljoen inwoners (2008) – de 4e grootste stad in de Verenigde Staten . Het is gelegen op de binnenwateren Buffalo Bayou, 82 km van de Golf van Mexico.Ship Channel Houston is een van de drukste havens van Amerika.

Houston heeft een aantal universiteiten en culturele instellingen, en is ook bekend als Amerika’s olie-hoofdstad “. Cityscape wordt gekenmerkt door wolkenkrabbers en torens, en het centrum bestaat uit verschillende wijken zoals. Theater District en het Museum District. Museum van de stad wijk heeft 18 instellingen – waar de grote musea zijn verzameld. Hier kan men onder meer een bezoek Art Museum ‘Museum voor Schone Kunsten, De Tsjechische Museum, het Children’s Museum en het Natural History Museum. Het gebied is ook de dierentuin van Houston Zoo.

De stad heeft ook goede winkels, theater, opera, het nachtleven plaatsen, parken en groene ruimten.

37 km ten zuidoosten van de stad Lyndon B. Johnson Space Center (onder auspiciën van de NASA). De plaats is een belangrijke toeristische attractie waar bezoekers kunnen leren over de ruimte door middel van interactieve opstellingen.

De stad van de grootste luchthaven – George Bush Intercontinental Airport – ligt 34 km ten noorden van het centrum, en behoort tot de drukste van het land.

Nederlands