Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Goedkoperautohuur.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Washington DC

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Washington DC zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Washington DC mini-gids

Autoverhuur Washington DC

Autohuur Washington DC

Washington DC, de hoofdstad van de Verenigde Staten , is in geen van de Staten.De stad, samen met een kleiner verzorgingsgebied, een apart administratief gebied – District of Columbia (DC). Een nauwere geografische ligging: Washington DC ligt tussen de staten Virginia en Maryland, in het noordoostelijk deel van het land, waar de rivier stroomt Anacostia in de grotere rivier Potomac.

De bezienswaardigheden van Washington DC is, natuurlijk genoeg, concentreerde zich op de openbare gebouwen die de stad de status van het kapitaal van de natie: het Witte Huis (wonen en kantoren van de U. S. voorzitter), Capitol Capitol, overheidsgebouwen Eisenhower Executive Office Building (naast het Witte Huis merk) Ministerie van Defensie en het Pentagon het bouwen van complexe (dat weliswaar een beetje buiten de stad).

Andere belangrijke bezienswaardigheden in de Nationale Kathedraal in de hoofdstad (Washington National Cathedral) en het Washington Monument (een 169 m hoge obelisk, opgericht in 1884 in het geheugen van de persoon die de stad is vernoemd naar – de natie eerste president – George Washington).

Anders wordt de American National Cemetery Arlington National Cemetery genoemd – en dat de stad een aantal belangrijke nationale culturele instellingen te pronken heeft.

De belangrijkste luchthaven is Washington Dulles International Airport ligt op 45 km ten westen van de stad.Een ander nabijgelegen luchthaven is Baltimore-Washington International Airport in Baltimore – 65 km ten noordoosten van Washington.Het is ook een vliegveld is slechts 5 mijl ten zuiden van de binnenstad – Ronald Reagan Washington National Airport – maar het wordt voornamelijk gebruikt voor binnenlandse routes.

Nederlands