Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Goedkoperautohuur.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Cape Town

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Cape Town zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Cape Town mini-gids

Autoverhuur Cape Town

Autohuur Cape Town

Kaapstad is gelegen aan de zuidwest kust van Zuid-Afrika en heeft ca.. 3,5 miljoen inwoners in het grootstedelijk gebied (2008).De stad is de hoofdstad van de provincie West-Kaap, en heeft kustlijn langs de Atlantische Oceaan.

Kaapstad is de zetel van de Zuid-Afrikaanse Nationale Assemblee, terwijl de regering in Pretoria gebaseerd. De stad is het economische centrum in de provincie, en heeft de grootste haven en de luchthaven in de West-Kaap.

Kaapstad is een van de meest populaire toeristische bestemmingen in Zuid-Afrika, en heeft verschillende attracties. Een van de meest bekende is de 1000 meter hoge Tafelberg, ten zuiden van de stad. De top van de bergen de vorming van een 3 km lang plateau, en het is populair om de kabelbaan even duren.

Robbeneiland gevangenis eiland is een van de meest bezochte toeristische bestemmingen in het land, dat 12 km voor de kust van Kaapstad. Het eiland is genoteerd op de UNESCO World Heritage List.

City of Cape Town ligt aan de noordelijke kant van het Kaapse Schiereiland, en bij de haven van Victoria & Alfred Waterfront u de stad de meest populaire winkelstraat te vinden. Er zijn winkelcentra, markten, restaurants, bioscopen en clubs, enz.

De wereldberoemde botanische tuin “Kirstenbosch Garden” in Kaapstad, is ook een bezoek waard – met zijn vele zeldzame planten.

Het is ook goed zwemmen in Cape Town, waar het zandstrand Boulders Beach is het meest bekende.

Cape Town International Airport ligt 22 km ten oosten van het centrum en is de tweede grootste in Zuid-Afrika.

Nederlands