Autoverhuur Portugal

Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Goedkoperautohuur.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Portugal

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Portugal zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Portugal mini-gids

Portugal

Autohuur Portugal

Portugal (10,7 miljoen inwoners in 2009) ligt in het zuidwesten van Europa op het Iberisch schiereiland. Het land wordt begrensd door Spanje naar het oosten en noorden, en heeft kustlijn langs de Atlantische Oceaan in het zuiden en westen.Portugal omvat de Azoren en Madeira turistøya in de Atlantische Oceaan.

Het land langste rivier, de Taag, die stroomt van Spanje in het oosten tot de Atlantische Oceaan naar het westen.

Portugal heeft heuvelachtig terrein ten noorden van de Taag, en zeker het landschap in het zuiden. In het oosten – de grens met Spanje – is de hoogste berg van Portugal bereik, Serra da Estrela.Het land is gematigd mediterraan klimaat, waar de meest zuidelijke delen van het land is de warmere en drogere zomers en zachtere winters dan de noordelijke gebieden.

De hoofdstad Lissabon , het land de grootste stad met 500.000 inwoners (2008).Lissabon is gelegen aan de westkust – waar de rivier de Taag uitmondt in de Atlantische Oceaan. De stad is gelegen op zeven heuvels, en onder de meest populaire toeristische attracties vindt het fort Torre de Belem, evenals het middeleeuwse kasteel van Castelo de São Jorge. De stad heeft ook de nationale theater, opera, musea en een van de grootste stedelijke parken.

Andere belangrijke steden in Portugal Porto , Coimbra, Braga, Faro , Portimao, Evora en Leiria.

Het land heeft aanzienlijke toerisme – vooral in de Algarve in het zuiden. Er zijn prachtige zandstranden, fantastische rotsformaties en uitnodigende zwembad. Algarve heeft ook 3000 uren zon per jaar.

De belangrijkste luchthaven van Portugal’s Aeroporto de Lissabon , gelegen op 4 km ten noordoosten van de hoofdstad.Het is een van de grootste luchthavens in Zuid-Europa.

Goedkoperautohuur.nl biedt een brede selectie van autoverhuur in Portugal aan goedkope prijzen. Sommige autoverhuurbedrijven vergelijken we de populaire bestemmingen Faro en Lissabon zijn Avis, het bod, Europcar, National en Alamo.

Nederlands