Autoverhuur Duitsland

Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Goedkoperautohuur.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Duitsland

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Duitsland zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Duitsland mini-gids

Duitsland

Autohuur Duitsland

Duitsland is Europa gelegen ten noorden van Midden-en is – met zijn 82,5 miljoen inwoners – op een na meest bevolkte land van Europa (na Rusland ).Als gevolg van de 2 De Tweede Wereldoorlog werd het land in 1949 verdeeld in twee delen: West-Duitsland en Oost-Duitsland. De twee delen zijn echter weer verzameld in 1990.Tegelijkertijd heeft de muur, die sinds 1961 verdeeld was van de oude hoofdstad Berlijn in tweeën gescheurd.De gebieden waar de muur, stond met inbegrip bij de Brandenburgse Poort, is momenteel een van de grootste toeristische attracties van Duitsland.

Duitsland een gemeenschappelijke grens met Denemarken , in Nederland , België , Luxemburg , Frankrijk, Oostenrijk , Tsjechische Republiek en Polen .Zowel ten oosten en ten westen van de Deense grens, het land kustlijn – in het oosten aan de Baltische Zee en het westelijke richting naar de Noordzee.

Het landschap in het noordelijke deel van Duitsland is relatief vlak, maar verder naar het zuiden je krijgt, hoe meer ruige is – en in gebieden grenzend aan Zwitserlanden Oostenrijk zijn de Alpen van de hoogste berg van Duitsland, de Zugspitze (2.962 m).Anders karakteriseren het landschap, zijn de grote rivieren (Rijn, Donau, Moezel, Elbe en anderen).

 

Duitsland ligt in de gematigde klimaatzone. In het noorden, typisch zeeklimaat, terwijl de rest van het land heeft een continentaal klimaat met hete zomers en relatief koude winters.

De grootste steden zijn hoofdstad Berlijn (3,3 miljoen inwoners) en Hamburg (1,7 miljoen inwoners).Onder andere land de grote steden, onder meer: München ,Keulen , Frankfurt en Düsseldorf .

De drukste luchthaven is Flughafen Frankfurt am Main (die ook Europa’s op een na drukste).Dan volgen Flughafen Franz Josef Strauss in München. Er zijn ook grote internationale luchthavens in Hamburg en Düsseldorf .De hoofdstad van de belangrijkste luchthaven van Berlijn Tegel is Flughafen. Een nieuwe grote luchthaven (Berlijn-Brandenburg) is in aanbouw en zal de plaats van de Tegel en andere luchthavens in Berlijn (Schönefeld en Tempelhof).

Probeer de zoekmachine op en sta versteld van de lage prijzen vindt u op een auto in Duitsland. Wanneer u een auto huren via Goedkoperautohuur.nl u een gegarandeerde lage prijs, omdat we meerdere providers te vergelijken van autoverhuur op een bepaald moment. Sommige van de bedrijven vergelijken we onder meer Avis, Alamo, Budget, Hertz, National en Europcar.

Nederlands