Autoverhuur Spanje

Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Goedkoperautohuur.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur Spanje

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in Spanje zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

Spanje mini-gids

Spanje

Autohuur Spanje

Spanje (ongeveer 40 miljoen inwoners) heeft een oppervlakte van 504.782 km2, en is het grootste land op het Iberisch schiereiland (Pyrenees-schiereiland). In het noorden, Spanje heeft een gemeenschappelijke grens met Frankrijk en Andorra – en in het westen van Portugal .Anders heeft het land een lange kustlijn aan de Middellandse Zee in het westen en het zuiden – en de Atlantische Oceaan naar het noordwesten (zuiden van de Golf van Biskaje Bay) en het zuiden (ten westen van Gibraltar). Van het Spaanse grondgebied buiten het Iberisch schiereiland moet Canarische eilanden voor de noordwestkust van Afrika en de Balearen eilandengroep in de Middellandse Zee genoemd.

Er zijn verschillende grote berggebieden in Spanje. De grootste en meest bekende is de Pyreneeën in het noorden en de Sierra Nevada in het zuiden (waar de hoogste berg op het Spaanse vasteland – Mulhacen   (3.478 m) ligt).De Spaanse vlaktes domineren of het interieur van het land, terwijl zowel ten oosten en ten westen van Gibraltar zijn lange zandstranden (met inbegrip van Costa del Sol en de Costa Blanca) – die heeft deze terreinen de meest populaire toeristische gebieden in Spanje – als je weg te kijken van de Canarische Eilanden en de Balearen.

Weersomstandigheden in Spanje lopen sterk uiteen, maar kan ruwweg worden onderverdeeld in drie hoofdtypen: Langs de kust in het oosten en zuiden is het mediterrane klimaat met droge, hete zomers – terwijl langs de westkust van de Atlantische kust is het klimaat. De rest van het land wordt gekenmerkt door een continentaal klimaat.

De hoofdstad van Madrid ligt op de Spaanse vlakten, en is ook het land sørste stad (3,2 miljoen inwoners – en ca. 7 miljoen in het stedelijk gebied).Andere belangrijke steden zijn Barcelona , Valencia , Sevilla , Zaragoza en Malaga .

grootste luchthaven van Spanje is de internationale luchthaven Barajas in Madrid – maar ook de internationale luchthaven van Barcelona (El Prat) en de luchthaven Alicante heeft veel van het verkeer.

Goedkoperautohuur.nl heeft een van de beste selectie van autoverhuur in Spanje. Wanneer u een auto huren via ons bent u een lage prijs op autoverhuur in Spanje gegarandeerd als we de prijzen van verschillende bedrijven. Autoverhuur in Spanje heeft nooit goedkoper. Voer een zoekopdracht in de zoekmachine en verbaas u over tegen de lage prijzen en een brede selectie.

Nederlands