Autoverhuur USA

Bespaar tot 70% op autohuur

Wij vergelijken 1600 bedrijven om de beste prijs voor autoverhuur voor jou te vinden

Goedkoperautohuur.nl vindt de laagste prijzen uit meer dan 1 600 aanbieders van autoverhuur, inclusief toonaangevende merken zoals Avis, Hertz, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Advantage. Via onze gebruiksvriendelijke boekmachine kunt u een auto huren op meer dan 30 000 bestemmingen in 170 landen. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belasting, pechhulp, luchthavenvergoeding en een onbeperkt aantal kilometers bij de meeste bestemmingen.

tick-2Gegarandeerd lage prijzen

tick-2Inclusief verzekering en heffingen

tick-2Geen verborgen vergoedingen

tick-2Onbeperkt aantal kilometers

tick-2Geen creditcardkosten

tick-224-uur klantendienst

Ik gebruik Goedkoperautohuur.nl nu een aantal jaren. Altijd veel waar voor je geld en we krijgen altijd nieuwere auto’s
Olga Vredebregt
We huurden een auto in San Francisco van Alamo. Fantastische service en de laagste prijs die we konden vinden.
Alice Wolthuis
Goedkoperautohuur.nl bood de beste prijs voor autoverhuur in Nice. Ik kreeg een auto van Alamo die in topconditie was.
Peter van Roosmalen
We huurden een auto op Frankfurt Airport via Europcar. Het proces om een auto te krijgen was kort en gemakkelijk. De prijs was veel lager dan bij een directe boeking via Europcar.
Astrid de Brouwer
Ik had een geweldige ervaring toen ik huurde via Goedkoperautohuur.nl. Kwam aan in Berlijn en kreeg precies wat ik had geboekt. Geen verborgen verassingen bij aankomst.
Frederik Bastiaan Bos

Autohuur USA

Goedkoperautohuur.nl vergelijkt de aanbiedingen van verschillende verhuuragentschappen en vindt de beste tarieven voor huurauto’s. Alle tarieven voor autoverhuur in USA zijn inclusief de nodige verzekering en hebben een ongelimiteerd aantal kilometres.

USA mini-gids

USA

Autohuur USA

USA (Verenigde Staten van Amerika) is een federale republiek in Noord-Amerika. bestaande uit 52 staten. 50 van de staten worden verzameld op de Noord-Amerikaanse continent, van Canada tot het noorden en Mexico in het zuiden.Alaska is het continent van de noordwestelijke hoek (dat wil zeggen, ten noordwesten van Canada), terwijl Hawaï is een archipel in de Stille Oceaan. De bevolking in de Verenigde Staten is 307,2 miljoen (2009), waarmee het land op de derde dichtstbevolkte ter wereld. Ook in omvang (9,8 miljoen km2) is gelegen op de 3e VS plaatsvinden.

Vanwege de omvang (de Verenigde Staten strekt zich uit van de Atlantische Oceaan in het oosten aan de Stille Oceaan in het westen), er zijn veel verschillende soorten landschappen – en dus de verschillende soorten klimaat. De meeste van het land ligt in de gematigde zone, maar in het zuidwesten, zijn er elementen van het woestijnklimaat in Hawaii en Zuid-Florida klimaat is tropisch, terwijl in Alaska’s Noordpoolgebied. En langs de kust van Californië is het mediterrane klimaat. Het is anders typische van de Verenigde Staten, ze zijn relatief frequente gevallen van extreme weersomstandigheden in sommige delen van het land: Tornado’s, orkanen en stormen.

Attracties van dit uitgestrekte en gevarieerde land is zo veel dat het zou een erg lange lijst worden als men om ze te tellen. Er zijn echter een aantal natuurlijke attracties die nog moet worden vermeld – die alle populaire bestemmingen: Dit omvat de de beroemde bergketen van de Rocky Mountains in het westen, de diepe kloof Grand Canyon in Arizona, de uitgestrekte prairie in de Midwest, stranden in Florida en Californië en de Grote Meren (De Grote Meren) naar het noordwesten (bij de Canadese grens).

Ook alle grote steden zijn natuurlijk een aantal attracties te bieden. De grootste is in New York , met zijn 19 miljoen inwoners in stedelijk gebied (8, 2 miljoen in de stad zelf), is een van ’s werelds grootste steden.Anders, Los Angeles (4 miljoen), Chicago (2,8 miljoen) en Houston (2,2 miljoen) genoemd – alle met de belangrijkste grootstedelijke gebieden rond de oorspronkelijke stadscentra.Daarnaast zijn er een dozijn steden met meer dan 1 miljoen inwoners. De hoofdstad van Washington, D. C . echter “slechts” net onder de 600.000 inwoners.

De Verenigde Staten heeft natuurlijk een aantal belangrijke internationale luchthavens. De grootste is de John F. Kennedy International Airport in New York, waar meer dan 40 miljoen reizigers per jaar.

Kies uw bestemming en de data van de ophaling en levering van autoverhuur in de zoekmachine en ontvang grote deals op een verscheidenheid van huurauto’s in de VS. Goedkoperautohuur.nl heeft een van de beste selectie en de laagste prijzen op autohuur in de Verenigde Staten. Door ons zult u worden verstrekt gegarandeerd lage prijzen op de meest populaire bestemmingen, waaronder Las Vegas , Los Angeles en Miami .

Populaire bestemmingen

Nederlands